Bluetooth Battery Tester - тестер за автомобилни акумулатори

Тестерът за автомобилни акумулатори KINGBOLEN BM500 е надеждно и удобно устройство, предназначено за диагностика на състоянието на автомобилни батерии. Той е идеалният помощник както за професионални автосервизи, така и за лична употреба от всеки автомобилен ентусиаст.

 • Широк обхват на измерване: Поддържа тестове на 6V, 12V и 24V акумулатори, което го прави универсален инструмент за автомобили, камиони, мотоциклети и други превозни средства.
 • Прецизност и надеждност: KINGBOLEN BM500 използва усъвършенствана технология за точно измерване на капацитета, напрежението, състоянието на заряд и вътрешното съпротивление на акумулатора.
 • Многофункционалност: Устройството предлага разнообразие от тестови режими, включително CCA (Cold Cranking Amps), SOC (State of Charge), SOH (State of Health), Loading test и други.
 • Лесен за употреба: Едно от големите предимства на този тестер е неговата лесна употреба – просто свържете клемите към акумулатора и свалете мобилното приложение.
 • Компактност и здравина: KINGBOLEN BM500 е компактен и издръжлив, проектиран да издържа на тежки условия на работа и ежедневна употреба.
149,00 лв. 79,99 лв.
Продуктът е успешно добавен в количката
Базова цена: 79,99 лв.
Моля, изберете:
Характеристики и изисквания
Често задавани въпроси
Характеристики и изисквания
Поддържан софтуер
BM500 за Android и iOS
Често задавани въпроси

 • Може ли да ми окажете консултация при инсталиране на софтуер?

Да, към всеки закупен от нас продукт е включена безплатна първоначална инсталация и конфигурация от наша страна. Навигирайте към бутона "Разговор" за да направите заявка към техническият отдел. 

 • Заплаща ли се при повторна инсталация на софтуер?

Да. Всяка следваща инсталация на софтуер от наша страна се заплаща в пълен размер.

 • Какво е техническо ръководство?

Техническо ръководство на дилърско ниво се използва в оторизирани сервизи на марката и разполага със значително по-богата информация спрямо универсални решения като Autodata, Haynes и т.н.

Функционалността включва:
- точни описания и последователност на операциите по ремонтите дейности
- технически характеристики
- спецификации
- диаграми
- електрически схеми
- необходими инструменти
- времена на ремонт

 • Какво е кодиране ?

Кодирането се отнася до процеса на модифициране или персонализиране на определени настройки и функционалности.

Чрез този процес се “отключват” опции в автомобила, които са първоначално вградени, но не предоставени за ползване. (напр. прибиране на електрическите огледала, дневни светлини, "american style" мигачи, навигационни карти и т.н.)

 • Какво е програмиране ?

Програмирането се отнася до процеса на актуализиране или препрограмиране на софтуера в електронните блокове за управление (ECU). Това позволява модификации, актуализации или ремонти на софтуерните системи, версии и т.н.

 • Какво е адаптиране ?

Адаптирането се отнася до процеса на конфигуриране и регулиране на различни настройки с цел осигуряване на оптимална производителност и функционалност.

Това включва извършване на специфични адаптации на софтуерните параметри на системите на двигателят, трансмисията, спирачната система, ъгълът на завиване, сензорите в автомобила и т.н.

 • Колко месеца е гаранцията на устройствата?

Всяко предлагано устройство от нас е с 12 месеца гаранция.

 • Как се извършва доставката и плащането?

Доставката се извършва чрез куриер до избран от клиента адрес или офис на куриера, като потребителя може да заплати стоката с наложен платеж при получаване.

 • Кога ще получа своята поръчка?

Всички поръчки се изпълняват в рамките на 1 до 3 работни дни след потвърждение от оператор по телефона.

 • Мога ли да върна продукт в 14 дневен срок?

Да. Сумата заплатена от клиента ще бъде възстановена съгласно нашите общи условия.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!